Дистанционно обучение

E-learning БИГ БЕН предлага дистанционно обучение по английски език чрез системата PowerLearn. PowerLearn е лесна за използване система, която прави ученето на английски език лесно, бързо и забавно.

PowerLearn_Boy Предимствата на дистанционното обучение са:

  • Лесно е за обучаемите – системата PowerLearn е проектирана така, че да бъде достъпна и за хора, които нямат задълбочени компютърни познания.
  • Провежда се изцяло онлайн – системата е проектирана така, че може да бъде използвана както вкъщи, така и от офиса.
  • Цялостен процес на обучение – системата включва учебници и онлайн упражнения. Можете да комуникирате с други обучаеми, да следите прогреса си, да тествате своето произношение и още много.
  • Различни видове упражнения – PowerLearn поддържа различни видове упражнения и дейности, които спомагат за ученето и тестирането на вашите умения. Системата включва текстове, видео, аудио записи и др.
  • Онлайн технология за оценяване на произношението – обучаемите могат да слушат произношението на всяка нова дума. Освен това, те също могат да запишат своя собствен глас и да получат обратна връзка за точността на собственото си произношение.
  • Поддръжка – центърът за поддържка на PowerLearn работи онлайн чрез имейл или чат. Можете да изпращате Вашите запитвания по всяко време.

BIGBEN_GoldenCard_small

БИГ БЕН Ви дава възможността да пробвате системата безплатно в рамките на две седмици. Заявете своя индивидуален код за достъп на: bigbenml_school@yahoo.com Видео в YouTube За повече информация, свържете се с нас!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!