Учебни материали

EduCentre_Logo

Високото качество на нашите курсове се поддържа чрез използване на оригинални учебни системи и материали за електронно обучение осигурени от Educational Centre.

Учебници за детски и ученически групи по английски език:

hooray

Hooray! Let’s play!  е атрактивна и иновативна учебна система в три нива (Starter; Level A; Level B)  за най-малките, която предлага много забавни  и стимулиращи занимания. Учебникът е подходящ за предбуквения период на обучение по чужд език. Hooray! Let’s play! използва уникален мултисензорен подход, който развива мисленето и социалните умения на децата. Заедно с очарователните герои: пандата Питър, зайчето Роузи, крокодила Кони и костенурката Том, техните забавни игри, истории, песни и стихчета децата ще учат английски език по лесен и естествен начин. Използват се за групите Pre Junior 1, Pre Junior 2, Pre Junior 3.

Sprint

Sprint е учебна система в 6 нива. Учебникът фокусира вниманието върху езика, който децата използват в ежедневието си и предлага разнообразие от забавни и мотивиращи дейности и упражнения. Авторите използват комуникативна методика и ясно структурирана граматика, внимателно градирано съдържание, фонетични упражнения и различни проекти, балансирани и разнообразни класни занимания. Използват се за групите A Junior, B Junior и C Junior

Издателство: Richmond

th1319088651fcw81-2

Happy Trails е учебник в две нива Beginner (A1– A1) за деца в начален етап на образование. Той е съвместно издание на National Geographic Learning и Cengage Learning. Учениците ще опознават света докато учат английски език чрез прекрасните снимки  и текстове на National Geographic. Те ще научават много  за живота на своите връстници от различни държави. Учебникът проследява интересните приключения на пандата Ty, леопардчето Leo и сурикатчето Mia, които пътуват в различни страни по света. Широко разнообразие от приключенски истории, песни, комикси, игри и проекти помагат на учениците да развиват своите комуникативни умения по английски език. Използват се за групите A Junior и B Junior.

Издателство: National Geographic 

CanDo

Can Do е динамичeн  курс  в  четири нива, който осигурява свеж нов подход за преподаване на английски език  за тийнейджъри. Като се опира на Общата европейска референтна рамка за езиковите дескриптори, Can Do подчертава функционалния аспект на език и показва на учениците всички неща, които могат да правят на английски език. Определените  учебни цели обхващат съществени  части от граматиката, лексиката, функциите и уменията по езика. Ясни  учебни цикли представят, практикуват и разширяват знанията по езика. Секциите за самооценка дават възможност на учениците да видят напредъка си и да поемат контрол над своето учене. Работните листове, са направени да се копират и се използват с цел преговор иразширяване на целите поставени за усвояването на езика. Тестовете по учебния  материал дават информация за нивото на което са стигнали учениците и ги подготвят  за KET и PET изпитите. Забавните проекти  в час предоставят съществен преговор и упражняване на взетия учебен материал, както и насърчават креативността. Използват се за групите A Senior, B Senior и C Senior.

Издателство: Richmond

imageServlet

World Wonders е увлекателна учебна ситема в четири нива BeginnerIntermediate (A1– B1), която съчетава поразително красиви снимки и статии, вдъхновени от съдържанието на National Geographic. Учебникът съдържа 12 учебни единици, всяка от които от по 3 урока, 6 урока за преговор, песни, игри и стикери. Използват се за групите A Senior, B Senior и C Senior.

Издателство: National Geographic 

22---coversMedium

Target B1, B1+, FCE са учебници главно насочени към тийнейджъри като обхващат интересни за тях теми от света на модата, комуникациите и обкръжението им. По интересен начин те се фокусират върху говоренето, четенето, писането и граматиката на учениците и ги подготвя за бъдещи изпити или ежедневни ситуации. Използват се за групите D Senior.

Издателство: Richmond

NF

Учебници за възрастни New Framework е вълнуващ общ курс по английски език в  шест нива, който набляга на  устната комуникация , персонализация и дебатирне по  динамични и автентични теми. Курсът осигурява до 120 часа материал и обхваща ученици от начинаещи до напреднали. Въведен през 2011 г. , сайтът позволява на учителите да възлагат задачи и наблюдават напредъка на учениците си , а учениците се насърчават да учат самостоятелно чрез блогове, видеоклипове и игри.

Основни функции: Разработен в съответствие с общите европейски рамкови цели Динамични, предизвикателни тематични области и автентични текстове. Съсредоточаване върху английския от „улицата“  чрез Real Thing и секциите за най-често употребяваните изрази. Книжката справочник съдържаща допълнителни обяснения по граматика, лексика и транскрипти на текстовете от аудио упражненията. Акцент върху автономията на учащия насърчавана чрез “Как да…” стратегии за учене и „езиков паспорт“ цели.

Издателство: Richmond

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!