Биг Бен клон Балчик

БИГ БЕН – Балчик

Адрес: гр. Балчик, ул. “Дунав” 1, вх. А, ет. 1, ап.1

Тел.: (+359) 878 403 036

e-mail: bigbenbal@abv.bg

Училище за чужди езици Биг Бен в град Балчик е открито през 2011г. Разположено е в самия център на морския град, близо до важните обществени и културни институции като общината, пощата, градското читалище и др. Помещава се на първия етаж на къща с чудесен летен двор и градина.

Balchik pic01 От откриването училището набира все повече ученици, като ги привлича с приятната си обстановка, модерно оборудваните класни стаи, качеството на преподаване и постигнатите успехи.   Balchik_pic02

 

Всяка година нашите ученици се явяват на езиковите изпити и показват перфектни резултати. Техните постижения, проектната им работа и ангажираност са повод за гордост на нашия клон. Биг Бен – Балчик организира за учениците си множество извънкласни дейности. Такива са например часове на открито. През топлите месеци летният двор на училището е идеалното място за обучение. Предпочитано място е също площадът пред общината както за упражнения, така и за репетиции. Balchik_pic03Благодарение на партньорствата на училището с местните институции, нашите ученици посещават организирано, с определени учебни цели библиотеките, музеите и галериите в града, както и гордостта на гр.Балчик – Ботаническата градина и двореца на румънската кралица.

Balchik_pic05 Balchik_pic06

Биг Бен – Балчик се старае да осигури на учениците си успех в постигането на главната цел – овладяването на чужди езици. Училището се радва на подкрепата на:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!