БИГ БЕН клон Елин Пелин

БИГ БЕН – Елин Пелин

Адрес: гр. Елин Пелин, бул. “Витоша”, 2

Тел.: (+359) 725 600 53, (+359) 878 403 052

e-mail: bigben_ep@abv.bg

Клон БИГ БЕН–ЕЛИН ПЕЛИН се намира в град Елин Пелин, на 20км. от гр. София, в центъра на града. Отваря врати на 01.09.2011г. под  ръководството на директора г-жа Снежинка Величкова. Основната дейност на училището е чуждоезиковото обучение за деца и възрастни на всички нива според Общата европейска езикова рамка със съвременна материална база и техника на обучение.

Организираме лицензирано професионално обучение по 10 съвременни специалности в областта на туризма, компютърните технологии и образованието. Правим сериозна сертификатна подготовка за международни изпити на Cambridge(FCE, CAE, CPE), IELTS, TOEFL, TRINITY College London. Участваме в детски лятни занимални. Провеждаме интензивни езикови курсове.

Гордеем се с дружелюбна атмосфера в нашия клон, със стабилния напредък и отлични резултати, вследствие на целогодишния ни труд. Всички наши ученици явили се на изпити за сертификат се представят отлично, а това се дължи на опитният ни екип от преподаватели и високото качество на нашите курсове, чрез използване на оригинални учебни методи и подходи.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!